Klienseim mondták

Nagyon örülök, hogy összehozott az élet Katával és a Stresszoldó Klub tagjaival. Kata megnyugtat, irányt mutat, technikákat tanít. A beszélgetések során nagyon sokat tanulok önmagamról. Köszönöm a lehetőséget.

- Móni

Betegségeim, édesapám elvesztése, konfliktusaim miatti kimerültségemben kerestem fel Katát, aki értő figyelemmel, kérdéseivel, különböző stresszoldó technikákkal, oldással segített újra kiegyensúlyozottnak lenni, megtalálni önmagam, a mintáimat felismerni, melyeket követek. Ha ő nincs, nem tudtam volna kijönni a gödörből!

- H

Mélyponton voltam, a volt férjem zaklatásai és az otthon, a munkahelyen felgyülemlett problémák miatt. Kilátástalannak láttam a helyzetem, mikor megláttam, hogy a Pillangó Stúdióban nyílt nap lesz, elmentem, és ez volt életem egyik legjobb döntése. Azóta egyénileg is és a stresszoldó klubba is járok. Segít megtalálni önmagam, lassan de biztosan haladok előre, Kata nagyon figyelmes, mindenben a segítségemre van. Megnyugtat és mutatja az utat merre indulhatok. A stresszoldó klubban, új barátokra találtam. Nagyon sokat tanultam magamról is. Köszönöm, hogy mellettem állsz és utat mutatsz.

- Évi

A nyugalom szigete és a nyugalom szíve Kata kineziológiája. A hit, szeretet, béke és remény megtestesítője. Nemcsak segít, biztat, hanem melletted áll, még akkor is, mikor fizikálisan nincs veled! Tudása, története és a szakmájának tisztelete páratlan. A lelkét érzed, a tanítását kapod és a tudásával segít onnét felállni, ahonnan már azt hitted nincs visszaút. A hitelessége nem kérdés, de ezt azonnal tudni fogod mikor bele nézel a szemébe. Egy egy igazi EMBER-Gerinccel-csodás gondolatokkal-teli szeretettel! Pusztán a jelenléte is gyógyító!

- Vivi

Sok tisztázatlan dolog vett körül, sokszor önbizalomhiányom van, nem mindig találom az utamat.
Ki vagyok Én? Ha feltetted már magadnak a kérdést, Kata segít, hogy megtaláld a választ. Köszönöm Kata.

- G

Miben segít Nekem a kineziológia? Ha erre gondolok Kata az első gondolatom,(ilyenkor mindig mosolygok):) annyira megnyugtató és pozitív személy, hogy az első alkalommal mikor elmentem hozzá, azt éreztem egy egész "Hegyoldal hullott a tengerbe"...én elsősorban pánikroham miatt kerestem fel Katàt, ami számomra elég súlyos volt mivel már a minden napjaimat tette tönkre szüntelen gyomorfajdalom, hasmenés, és a 3-4óràs alvás..amit egyre rosszabbul viseltem...az első alkalommal segített felismerni, megfogalmazni min kell dolgoznunk, mire kell jobban odafigyelnem, mivel a testem jelzett folyamatosan de nem figyeltem rá csak mikor már teljesen kimerültem
Első találkozás után megfogadtam a tanácsait,de számomra a legfontosabb figyeljek magamra,testemre hisz jelez felém...a napok szépen lassan teltek kevesebb lett a gyomorfajdalom ,jobban ment az alvás..és persze fokozatosan csökkent a hasmenés.. szépen haladtunk lépésenként előre..voltak közben hullám völgyek ,úgy mond visszaesések,be kellett látni nem lehetek türelmetlen magammal,hisz akkor mit várjak el azoktól akik próbálnak segíteni...ilyenkor számomra jól jött a megerősítés elég volt egy pár perces beszélgetés Katával és segített merre menjek tovább..
Most ott tartunk, hogy megszűntek a idegrohamok,sajnos még néha előfordul de megtanultam kezelni..és folyamatosan haladunk előre amit most már csodálatos dolognak tartok .. mert SOHA nem gondoltam volna ,hogy újra teljes életet élhetek,az elkeseredés felülkerekedett rajtam..de most már máshogy látom..ezt úgy tudnám leírni egy szép zöldellő mező, amin sok szép virág van...

- Gabi

Katával és ő általa a kineziológiával való találkozásom segített megérteni és feldolgozni egy számomra kilátástalan élethelyzetet. Kata segítségével elindultam az önmegismerés, elfogadás útján. A belőle áradó kedvesség, türelem egy megnyugtató segítő hátteret biztosít számomra, ahol önmagam lehetek. Kata és a kineziológia által értettem meg, hogy önmagunkért csakis mi dolgozhatunk meg. Tudom, hogy még nagyon sok közös munka és hosszú út áll előttünk.

- Ildi

Katát és a kineziológiát a nejem által ismertem meg. Az életem, a kilátásaim nagyon a padlón voltak. A családom /gyerekeim nem tárgyaltak velem/volt egy nagy műtétem amiből elég nehezen lábaltam ki. Anyám halála és sok-sok apró dolog ami kilátástalan volt akkor. Katát a interneten találta meg a nejem. Hát Öt az isten is kineziológusnak teremtette. Ha ránéztem már nyugalmat árasztott. Első találkozásunk alkalmával már hitet adott, hogy van kiút. Segítségével a beszélgetésekkel, végtelen türelmével az első közös munkánk pozitív volt. A kineziológia nekem egyenlő Katával. Felemelt a mélyből, rendbe rakta a lelkem a testem. Az oldás már az első alkalommal nagyon pozitívan hatott. Katát mint kineziológust mindenkinek ajánlom és már ajánlottam is.

- Zoli

 

Szerencsésnek érzem magam, hogy megismerhettem Katát.Nagyon szeretek Katával együtt dolgozni, minden alkalommal a személyiségem fejlődik.Megmutatkozik ez a magánéletemben és a munkahelyemen egyaránt. Kiegyensúlyozottabb,összeszedettebb lettem, így sokkal nagyobb eredményeket tudok elérni, minden téren. Fejlődni soha nem késő, sokat szeretnék még Katával ezen dolgozni!

-A

 

Áldom a sorsot, hogy összehozott Katával, aki segített abban, hogy újra értelmet nyerjem az életem. Elvesztetettem szerettem Édesapám, és úgy éreztem egyedül nem tudom feldolgozni a gyászt. Ő segített abban, hogy könnyebben elviseljem a fájdalmat. A cranios kezeléssel sikerült elengednem a felhalmozódott fájdalmakat. Azóta sokkal kiegyensúlyozottabb az életem és sokkal kevesebbet sírok. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

- K